Αρχική

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ανώτερη εμπειρία μεταφοράς

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από το λιμάνι της Ζακύνθου (Port Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το εκάστοτε κατάλυμά τους προς το λιμάνι όλο το 24ωρο κατόπιν ραντεβού.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ZTH)

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου (Airport Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το εκάστοτε κατάλυμά τους προς τον αερολιμένα όλο το 24ωρο κατόπιν ραντεβού.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από τα ΚΤΕΛ Ν. Ζακύνθου (Bus Station Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το κατάλυμά τους προς το ΚΤΕΛ.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Προγραμματισμένες εκδρομές για εσάς

Στην Tour Point Transfers είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές, γρήγορες και άνετες υπηρεσίες μεταφοράς με ταξί για ανεξάρτητους ταξιδιώτες

Παραλία Γέρακα

Φάρος Κερί

Παραλία Ναυάγιο

Ο πιο καλός οδηγός που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου!! Πάντα με το χαμόγελο!! Ευγενικός, πρόθυμος να σε πάει παντού & πολύ προσεκτικός στον δρόμο!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!! TAKIS FOR EVER !!! Καλές δουλειές!!!

Μέξη Αμαλία

Πραγματικά τέτοια εξυπηρέτηση & καλοσύνη πρώτη φορά συναντήσαμε. Ο κύριος Τάκης πάρα πολύ ευγενικός & πρόθυμος, κάναμε το γύρο του νησιού & ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμάς. Έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού να το επαναλάβουμε με το vip van το οποίο είναι πολύ άνετο & ασφαλές. Την εταιρία ``Tour Point`` την συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Καλή αρχή στις δουλειές σας!!!

Γιατρά Λαμπρινή

Άψογη εξυπηρέτηση & επικοινωνία από την εταιρία ``Tour Point``. Πολύ φιλικός & ευδιάθετος οδηγός & πάντα στην ώρα του. Ασφαλής οδήγηση καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς. Το VIP van είναι πολύ άνετο & πεντακάθαρο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!!! Καλή αρχή & καλές δουλειές!!!

Καραφλού Δήμητρα
hello.