Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ZTH)

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου (Airport Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το εκάστοτε κατάλυμά τους προς τον αερολιμένα όλο το 24ωρο κατόπιν ραντεβού.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από το λιμάνι της Ζακύνθου (Port Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το εκάστοτε κατάλυμά τους προς το λιμάνι όλο το 24ωρο κατόπιν ραντεβού.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟ ΚΤΕΛ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή ταξιδιωτών και γκρουπ από τα ΚΤΕΛ Ν. Ζακύνθου (Bus Station Pick up) αλλά και την μεταφορά τους από το κατάλυμά τους προς το ΚΤΕΛ.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη διεξαγωγή ιδιωτικών εξορμήσεων στο νησί της Ζακύνθου και τη μεταφορά μεμονωμένων ταξιδιωτών στο κέντρο της πόλης και τις παραλίες του νησιού ανταποκρινόμενοι στις προσωπικές ανάγκες των ταξιδιωτών που επιθυμούν να ταξιδεύουν με άνεση και πολυτέλεια μακριά από τα πολυπληθή γκρουπ.

ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά μεμονωμένων ταξιδιωτών και γκρουπ από το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά τους προς γραφικά λιμανάκια της Ζακύνθου όπως είναι το Πόρτο Βρώμη, ο Άγιος Σώστης, ο Μακρύς Γυαλός, ο Άγιος Νικόλαος, το Κερί και ο Λαγανάς απ’ όπου μπορούν να νοικιάσουν το δικό τους σκάφος και να πραγματοποιήσουν τον γύρο του νησιού.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Αναλαμβάνουμε τη διεξαγωγή ημερήσιων οδικών εκδρομών για μεμονωμένους ταξιδιώτες και γκρουπ με σκοπό να γνωρίσουν τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της Ζακύνθου και να κάνουν το γύρο του νησιού οδικώς με άνεση και ασφάλεια.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά μεμονωμένων ταξιδιωτών και γκρουπ από την πόλη και τα καταλύματά τους με σκοπό τις νυχτερινές εξορμήσεις π.χ. μεταφορά προς τα εστιατόρια ή ταβέρνες της επιλογής τους για να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τους μεσογειακούς ρυθμούς διασκέδασης.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών στα πιο διάσημα αξιοθέατα του νησιού, αλλά και εξορμήσεις στη φύση και στις προστατευόμενες περιοχές πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών σε μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες της Ζακύνθου όπως είναι το Ναυάγιο, το Μαραθονήσι και οι Γαλάζιες Σπηλιές αλλά και σε λοιπές βραβευμένες με γαλάζια σημαία (blue flag beaches) παραλίες του νησιού.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΚΡΟΥΠ

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ταξιδιωτικών γκρουπ στο κέντρο της πόλης και τις παραλίες της Ζακύνθου προσφέροντας οικονομικά πακέτα ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων κάθε γκρουπ.

hello.